Sheng Jing Chinese Clinic
Acupunctuur | Massages | Kruiden

Enige Ervaringen

Dankzij Lily kan ik weer een gewoon leven lijden...
- Lees de De Weesper Courant (pdf)

Ik ben negentig jaar, gezond en gebruik geen medicijnen. Een jaar geleden kreeg ik artrose. Dat is zeer pijnlijk en er zijn geen medicijnen voor. Gelukkig leerde ik mevrouw F Wu kennen. Die mij nu met acupunctuur behandelt. Ik voel een enorme verlichting als ik bij haar geweest ben. Zonder haar behandeling zou ik geen kant meer op kunnen, door de pijn en stijfheid van de artrose. Ik hoop dat zij mij nog heel lang kan helpen en behandelen.
NN

Sinds anderhalf jaar kom ik nu bij Lily Wu. Ik word behandeld voor een zeldzame reumatische aandoening, met hartklachten en nierproblemen tot gevolg, astma en copd. Maar vooral veel pijn. Sinds ik door haar behandeld wordt, zijn mijn hartklachten en nierproblemen verminderd, is mijn lichaam meer in balans, maar vooral, ben ik pijnvrij. Iets wat de reumatologen niet voor elkaar kregen. Lily is zorgvuldig, zorgzaam en gemotiveerd om een ieder klachtenvrij te krijgen. Zij volgt zeer regelmatig bijscholing, waar ze de hele wereld voor afreist en kan hierdoor vele verschillende ziektebeelden behandelen. Als ik de keuze had dan zei ik het reguliere circuit vaarwel. Helaas vergoed de zorgverzekering dit niet.
Marjolijn

ik ben heel tevreden want na maanden met hielspoor te hebben gelopen was ik er na enkele behandelingen vanaf. Dank je wel Lilly.
Ans Jongkind

Met een behoorlijk pakket aan klachten die ik o.a overhield van een herniaoperatie, kwam ik vorig jaar bij Lily terecht. Ik kreeg een aantal stevige acupunctuur behandelingen, met als resultaat dat ik na deze eerste aanloop van een aantal klachten af ben en me een stuk beter voel. De vochtophopingen in mijn benen zijn stukken minder en ik heb nu zelfs dagen dat ik géén pijn heb. Mijn bloeddruk is gezakt en mijn kwaliteit van leven is vooruitgegaan sinds ik de behandelingen bij Lily ontvang. Zij is kundig op haar vakgebied en weet deze cliënt op haar gemak te stellen. Ik ben nu aan een nieuwe sessie begonnen en ga nog slechts 1 keer in de drie weken naar haar toe. Ik ben ontzettend blij met deze behandelingen waar ik héél véél baat bij heb. dank je wel Lily.
José Bosma

De behandeling van mijn kanker met diverse chirurgische ingrepen, chemokuren en heel veel bestraling heeft allerlei bijwerkingen tot gevolg gehad waar ik in mijn dagelijkse leven veel ongemak van ondervond. Voor o.a. mijn chronische diarree, de geestelijke vermoeidheid en het slechte slapen werden in de reguliere geneeskunde geen oplossingen gevonden. Omdat de klachten niet verminderden besloot ik eind 2016 het eens met acupunctuur te gaan proberen en ging daarvoor naar de Sheng Jing Chinese Clinic in Weesp. Na de eerste behandeling was er reeds een opmerkelijke verbetering merkbaar en in de loop van de tijd heeft Lili veel van mijn klachten weggenomen of tot een aanvaardbaar niveau teruggebracht. Ik kan deze Chinese Clinic dan ook van harte aanbevelen.
Jan


Wilt U ook uw ervaring delen? | Email..