Sheng Jing Chinese Clinic
Acupunctuur | Massages | Kruiden
cupping-0

Massages


TUINA Chinese Medische Massage is een uitstekende remedie tegen vele kwalen en gebreken. Door verschillende technieken te gebruiken d.m.v. kneed en perstechnieken worden de blokkades in uw lichaam opgeheven en afvalstoffen uit uw lichaam verwijderd een bewezen middel tegen spier-,rug, lichaamsstoringen, slechte stoelgang migraine, hernia en etc. De meridiaan-banen en lichaamszones worden gemasseerd, met of zonder etherische olie. De keuze van de olie bepaalt of bv. een voedend, een verwarmend of verkoelend effect wordt bereikt. Tuina Massage is ook bijzonder geschikt voor kinderen en voor mensen met een zwak gestel. Ook kan deze methode toegepast worden bij angst voor naalden. Maar ook voor stressbehandeling, sportmassage en klachten na het sporten is Chinese medische massage uitermate doeltreffend. Niet alleen voor klachten kunt u terecht. Heeft u in deze stresstijd behoefte aan een heerlijke ontspanning kom gezellig binnen of maak een afspraak. Ons potje chinees thee staat voor u klaar.
U kunt de behandeling samen met acupunctuur, Chinese medische massage, Cupping en kruiden volmaken en onder bepaalde voorwaarden zijn de kosten bij bepaalde zorgverzekeringen geheel of gedeeltelijk aftrekbaar.

Ontspanningsmassage gaat over aanraken en aangeraakt worden. Het biedt een moment van rust en aandacht voor onszelf. De energie doorstroming wordt bevorderd, waardoor spanningen losgelaten kunnen worden en het lichaam weer nieuwe energie krijgt. Massage kalmeert, voert de afvalstoffen af uit ons lichaam, activeert de bloedcirculatie en geeft verlichting van spanning in de spieren. Massage is pure weldaad!


Ontspanningsmassage: €50 per uur | Tuina massage: 60 minuten Tarief: € 60